/  Προσωπικά Δεδομένα
Privacy Policy

Προσωπικά δεδομένα & Cookies

Εισαγωγή

Η Ευαγγελία Ψηφάκη | Litsapsifaki (στο εξής Litsapsifaki) σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της και των εγγεγραμμένων χρηστών και έχει διασφαλίσει ότι τα προσωπικά τους δεδομένα συλλέγονται, αποθηκεύονται και προστατεύονται όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας μέσω του ιστότοπού μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος litsapsifaki.gr. Ως εκ τούτου, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα litsapsifaki.gr είναι πλήρως εναρμονισμένο και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό κανονισμό ΕΕ2016/679 (GDPR) δίνοντας το δικαίωμα στους χρήστες να τα κατεβάσουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα διαγράψουν.

 

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την περιήγηση στο www.litsapsifaki.gr ή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό του εκτός και μόνο όταν οι ίδιοι οι χρήστες / επισκέπτες τα παρέχουν οικειοθελώς με σκοπό την παροχή πρόσβασης σε εφαρμογές ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας.

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή όταν κάνετε εγγραφή στον ιστότοπό μας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό. Επίσης όταν πραγματοποιήσετε μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με στόχο την ορθή ολοκλήρωση των αγορών. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε γνωστοποίησή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα πρόσβαση έχουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι του litsapsifaki, οι τεχνικοί μας και απολύτως κανένας άλλος. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας χωρίς εξουσιοδότηση ακόμα και από τους εργαζόμενους της εταιρίας μας απαγορεύεται χωρίς την ρητή συγκατάθεσή μας. Επιπλέον ποτέ δεν θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας ή μέρη αυτών, σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή τρίτα μέρη. Η μοναδική εξαίρεση που προβλέπεται η κοινοποίηση τους από τον νόμο είναι μόνο στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

 

Ασφάλεια Δεδομένων

Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπονται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά τη διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών.

 

Επιλογές χρηστών

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε για την μη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του, αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@litsapsifaki.gr.

Ο κάθε χρήστης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί μπορεί να εναντιώνεται στη χρήση των προσωπικών του δεδομένων, να ζητήσει αναφορά με πληροφορίες των δεδομένων που διατηρούμε ή να ζητήσει μεταβολή ή ακόμη και διαγραφή αυτών. Τα παραπάνω γίνονται με γραπτή αίτηση από τον ίδιο τον χρήστη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@litsapsifaki.gr ή να απευθύνεται στο κατάστημά μας στο Κομνήνιο Ημαθίας ή στο τηλέφωνο: 23310-73270.

 

Cookies

Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web στον υπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα, με σκοπό την τήρηση στατιστικών στοιχείων. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του χωρίς όμως να μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.

 

Κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας

1. Essentials Cookies: Απολύτως απαραίτητα cookies για την περιήγηση του χρήστη και την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Αυτά τα cookies δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την ατομική σας ταυτότητα.

2. Functional Cookies: Αποθηκεύουν επιλογές και ρυθμίσεις του χρήστη με σκοπό να παρέχουν μια πιο λειτουργική και εξατομικευμένη περιήγηση. Δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον επισκέπτη και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

3. Performance and Analytics Cookies: Τα cookies αυτά αποθηκεύουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες και καταγράφουν στατιστικά επιδόσεων και σφαλμάτων χωρίς όμως να μπορούν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Τα στοιχεία αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

4. Remarketing Cookies: Τα cookies αυτά επιτρέπουν στους παρόχους διαφημίσεων να προβάλουν διαφημιστικά μηνύματα σε χρήστες μέσω των διαφημιστικών τους δικτύων, βάσει του τρόπου χρήσης της ιστοσελίδας μας σε προηγούμενές τους επισκέψεις. Οι διαφημιστικές μας ενέργειες περιλαμβάνουν remarketing μέσω του διαφημιστικού δικτύου της Google.

 

Διαγραφή Cookies

Σε περίπτωση που θέλετε να διαγράψετε cookies μπορείτε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που δίνονται από τον κάθε browser (chrome, Mozilla, Explorer κλπ). Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας ενδέχεται να περιέχει επιπλέον ρυθμίσεις ελέγχου για cookies.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες της ιστοσελίδας ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με χρήση cookies και η απενεργοποίηση των cookies ίσως επηρεάσει τη δυνατότητά σας να τις χρησιμοποιείτε.

logotipo-litsapsifaki

Αγάπη για το χειροποίητο.
0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειο
    Δεν έχετε άδεια για εγγραφή

    Reset Password