/  Πολιτική Επιστροφών – Ακυρώσεων
Return Policy

Πολιτική Επιστροφών & Ακυρώσεις

Το κατάστημα litsapsifaki.gr σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.

Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@litsapsifaki.gr. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε να μας στείλετε φωτογραφίες όπου θα φαίνεται ξεκάθαρα το ελάττωμα.

Όροι & Προϋποθέσεις

Το προϊόν θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να έχει όλα τα ταμπελάκια του και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν το συσκευάζετε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη μεταφορά του. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά με τα οποία το παραλάβατε όπως η απόδειξη λιανικής πώλησης.

Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με την ίδια εταιρεία Courier με την οποία παρελήφθησαν τα προϊόντα. Σε περίπτωση χρήσης άλλης εταιρίας courier τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι ακυρώσεις παραγγελιών επιβαρύνουν τον πελάτη με επιβάρυνση  ίση με το 50% της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Για την επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος ή σε περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο προϊόν και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή:

Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στέλνοντας e-mail στο info@litsapsifaki.gr, συνοδευόμενο από φωτογραφίες του ελαττώματος εφόσον πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

Συσκευάζετε και μας επιστρέφετε το προϊόν σε συνεννόηση με την courier που σας το παρέδωσε με χρέωση παραλήπτη.
Η διεύθυνση παράδοσης είναι: ΨΗΦΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Κομνήνιο, Βέροια, ΤΚ 59100, Σταθερό τηλ. : 2331073270 – Κινητό τηλ. : 6946148714

logotipo-litsapsifaki

Αγάπη για το χειροποίητο.
0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειο
    Δεν έχετε άδεια για εγγραφή

    Reset Password